De căciun fii mai bun!

Anul acesta, cu ocazia Crăciunului  organizeazăm  în perioada 27.11.2021- 18.12.2021. un workshop de Crăciun, care are ca scop realizarea unor cadouri pentru copiii unui orfelinat/centru de zi.


Obiectivul workshop-ului de Crăciun:

Să aducem zâmbetul pe buzele copiilor din orfelinat/centrul de zi, prin cadourile pe care le realizăm handmade la asociație!


Astfel, în cadrul Asociației, în fiecare zi de sâmbătă, în perioada 20.11- 18.12, ne vom întâlni pentru a realiza cadourile. Cadourile vor fi: prăjituri, tricouri, brățări și multe altele. Nu vă faceți griji dacă nu ați mai realizat cadouri handmade, doamnele voluntare de la ,,Departamentul Femeilor Voluntare” ne vor oferi îndrumări și ne vor ajuta să realizăm cele mai frumoase cadouri!


Cine poate participa?

Oricine este dornic să fie Moș Crăciun pentru un copil, este binevenit! Crăciunul este mai mult despre a oferi și mai puțin despre a primi, de aceea vă invităm să petreceți sărbătorile de iarnă în taina carității.


Participarea la workshop este gratuită, însă dacă veți dori să cumpărați cadourile pentru cineva drag, există această posibilitatea, iar banii din vânzări, vor fi folosiți tot pentru nevoile copiilor de la orfelinat/centru de zi.
Materialele pentru realizarea cadourile vor fi oferite de Asociația pentru Dialog și Valori Universale, iar voi trebuie să veniți cu voie bună!

Ne-ar bucura foarte mult dacă ați veni la activitate împreună cu prietenii și familia, deoarece mai presus de toate, de Crăciun este o sărbătoare a familiei.