În data de 11 noiembrie 2021, ora 17.00, Asociația pentru Dialog și Valori Universale organizează o conferință online despre Lectura – Puntea dintre trecut, prezent și viitor. În cadrul conferinței, vom vorbi cu invitații noștri despre rolul lecturii în dezvoltarea fiecăruia dintre noi. Conferința se va desfășura pe platforma ZOOM, dar va fi transmisă live pe pagina de Facebook și canalul de YouTube al asociației.
Invitații noștri de seamă sunt:
Petre Crăciun – scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune.
Otilia Mantelers – psiholog, expert în parenting, autoare a blogului ,,Joc și Emoții”.
Nadine Vlădescu – membru al Uniunii Scriitorilor din România și brand manager al Editurii Litera.
Virgil Ianțu – prezentator de televiziune și cântăreț.
Conferința va fi moderată de către Maria Petrescu – profesor la Universitatea Spiru Haret și președinte al asociației ,,Mihai Eminescu – Luceafărul”.
Conferința este adresată tuturor persoanelor care doresc să afle mai multe despre lectură. În urma participării la conferință, cei care s-au înscris utilizând link-ul de mai jos, vor primi diplome de participare în format electronic, dar și vouchere cadou din partea partenerilor noștri.
Parteneri – Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, Unibuc; Editura „Litera”; „Lumina- instituție de învățământ”.