Dupa cum bine știm toti avem drepturi, dar desi am ajuns intr-o epoca in care evolutia este mare încă nu sunt încalcate drepturi.
Ca si om trebuie sa ne cunoastem dreptrurile, atat pe ale noastre cat si a celor din jur, astfel incat sa fim capabili sa ne ajutam pe noi si pe altii.
In fiecare an Ziua Internațională a Drepturilor Omului se sarbatoreste pe 10 Decembrie, așa ca anul acesta am luat o inițiativă diferită alaturi de 2 parteneri și anume sa organizam două concursuri pe această temă.

Scopul acestuia este sa ne invatam drepturile noastre si a altora dar si despre incalcarea acestora lucru care se intampla uneori fara ca noi sa ne dam seama.

Concursul se va desfășura online prin kahoot.it

Uneori un mesaj redat printr-o imagine fie ea o fotografie, o caricatură sau o pictură poate exprima și poate sa trezi în sufletul unui om mai multe idei și mai mult decât ar putea să transmită un mesaj scris.

Așteptăm oameni talentați de pretutindeni gata să-și exprime punctul de vedere promovând drepturile omului sau aducând cunoștințe încălcării acestora.

* Atenție este interzisă folosind cuvintelor sau desenelor obscene sau cele care reprezinta o insultă!

 Lucrarea va fi trimisă pe adresa de e-mail info@advu.ro   alături de un text de 100-200 de cuvinte prin care să  redati ce ati  vrut să  exprimați și cateva poze sau un scurtmetraj cu dvs. în timpul realizării caricaturilor.