Ce vom face la acest curs?
Vom învăța cum sa ornăm torturi și să realizăm acele design-uri mult appreciate în cofetării. Vom lucra cu frișcă și aluat de zahăr.

Patiserie de tip boutique este industria care produce prăjituri unice, irepetabile, prin folosirea de produse proaspete, naturale, de calitate. Diferența față de prăjiturile de patiserie este dată de faptul că, în patiseria de tip boutique, fiecare prăjitură este personalizată, ceea ce o face incomparabilă.
Dezvoltarea conceptului de „produse de patiserie boutique” datează de la Revoluția Franceză din 1789. Cofetarii, care s-au îndepărtat de palate sub influența Revoluției Franceze, s-au răspândit în toată Franța și au început să deschidă patiserii, adică „casele de design de prăjituri boutique” de astăzi.
Descoperirea friștii în secolul al XVIII-lea este o invenție revoluționară în istoria patiseriei. Odată cu dezvoltarea tehnologiei în secolul al XIX-lea și adăugarea de aditivi la produse în secolul al XX-lea, prăjiturile au început să fie prezentate într-un mod extravagant. imbunatateasca mai multe aspecte de comportament dupa ce-si imbunatateste scrisul!
Poate sa devina mai atent, mai organizat, mai ordonat pentru ca dobandeste mai multa incredere si mai multa precizie si o atenție sporita la ce face in prezent prezent. Scrisul de mana, caligrafia, poate reprezenta chiar o pasiune, un hobby de practicat in timpul liber.

PURTAREA MASTII ESTE OBLIGATORIE

Perioada de desfasurare

În curând …

Durată

În curând …

Locație

Splaiul Unirii, Nr. 4, Bl. B3, Sc. tronson 2, Ap. 1-2, Sector 4, Bucuresti

Preț

În curând …