Ce este Buletin de Europa?

  Buletinul de Europa reprezintă un proiect editorial deosebit, ce prinde viață sub forma unei reviste anuale, lansată în mod simbolic în Ziua Internațională a Europei, pe data de 9 mai. Scopul acestei publicații este de a oferi o platformă de discuție și dezbateri, aducând împreună o varietate de voci din diferite domenii și medii sociale.

  Revista reprezintă o comunitate diversă de experți, lideri și tineri promițători, toți uniți în dorința lor de a contribui la cunoașterea și înțelegerea Uniunii Europene din perspective variate. .   Această diversitate de perspective aduce o valoare inestimabilă publicației, deoarece fiecare autor aduce cu sine un bagaj unic de cunoștințe și experiență.

  Buletinul de Europa servește ca un instrument vital în promovarea valorilor europene, a colaborării și a coeziunii în cadrul Uniunii Europene. Cu fiecare ediție anuală, acest proiect oferă o panoramă captivantă asupra evoluției și provocărilor cu care se confruntă Uniunea Europeană, demonstrând importanța dialogului și a diversității de perspective în procesul de luare a deciziilor europene.

BULETIN DE EUROPA 

Nr.3


Buletin de Europa Nr 3

Nr.2


Buletin de Europa Nr 2

Nr.1


Buletin de Europa Nr 1