ASOCIAȚIA PENTRU DIALOG ȘI VALORI UNIVERSALE

1 decembrie-
ziua româniei

Gradinita Spectrum impreuna cu ADVU au marcat ziua nationala a Romaniei prin activitati creative si recreative cu iz de traditie mioritica.

Iflc România 2018-International Festival of Language and cultures

Acest eveniment cultural de tradiție se organizează în fiecare an în 20 de țări. Anual, participă peste 2500 de elevi și studenți din 170 de țări, zugrăvind, împreună, Culorile Lumii.

Concurs de voce - Cântece românești și turcești

Iată pozele care spun povestea unui concurs multicultural cu copii talentați, care s-au întrecut în voci și în costume pentru simpatia jurului. Spectacolul a fost unul inedit, iar glasurile lor divine au vibrat corzile inimilor noastre. Deși fotografiile nu pot reproduce încantarea transmisă de fiecare dintre ei, puteți vedea, prin chipuri și gesturi, că sunetul dă culoare vieții.

Ziua Unirii Principatelor la Școala Spectrum

De Ziua Unirii Principatelor, prichindeii de la Gradinița Spectrum au sărbatorit în stil tradițional românesc, atât cu portul, cât și cu fapta.

Ziua copiilor la ICHB

De 1 Iunie, Ziua copiilor, scoala a devenit dintr-un loc orânduit după regulile celor mari, un spatiu de joacă al celor mici.

Spectacol de Crăciun și Targ Handmade hoffnung

Ultima zi inainte de începerea vacanței de Craciun ne-a adunat cu mic, cu mare in Aula Magna în incinta ICHB, unde grupuri de copii minunați ne-au arătat, pe rând, cât de talentați sunt. Pregătiți de profesorii de dans și de muzica au pus la cale numere speciale cu ținute spectaculoase gândite până în cele mai mici detalii, în așa fel încât să ne ducă în lumea de vis a celor mici. Un eveniment plin de culoare și fantezie, unde până și cei foarte mici s-au ridicat la înălțimea coregrafiilor complexe gândite de antrenorii lor. Suntem siguri că și Moșul a fost impresionat. 🙂