Între zori și apus, musulmanii din întreaga lume renunță la tot ceea ce poate fi furnizat corpului, la alimente și băuturi, dar și la țigări. Dar Ramadanul nu este doar despre post, ci si despre apropierea interumana.

Musulmanii din Romania, de exemplu, de asemenea, folosesc acest prilej pentru a-și invita prietenii, cunoștințele și vecinii la casele lor.

Scopul nostru

Întâlnirea directă este o modalitate foarte eficientă de a cunoaste oameni din diferite culturi și religii și de a reduce prejudecățile. Printr-o vizită la o familie musulmană, care salută fiecare vizitator cu ospitalitate și deschidere, oamenii interesați au ocazia de a obține o perspectivă asupra vieții familiale musulmane și de a intra în conversație unul cu celălalt.

În acest fel, sunt construite și aprofundate punți de dialog, înțelegere și prietenie.

Ce oferim

Dacă sunteți interesat să participați la o cina de Iftar, vă puteți înscrie, trimitand un email la info@advu.ro.

Fie că vreti sa veniti singuri, cu partenerul, familia sau cu un grup mic de prieteni, suntem bucuroși să anunțăm o familie dornică să vă găzduiască.

ADVU doreste să vă ofere posibilitatea de a experimenta o cina de Iftar în Ramadan. Pentru asta, vă invităm să completați următorul formular :

[fluentform id=”1″]

În pasul următor, familia gazdă vă va contacta și va discuta detaliile despre seara Iftar cu dvs.

Trimitand e-mailul, sunteți de acord să dezvăluiți partenerului local și familiei gazdă datele dvs.. Noi vă garantăm ca acestea nu vor fi transmise altor terțe părți.

Participarea la o Cina de Iftar este gratuită.

O cina are loc, de obicei, in jur de ora 21:00. Pentru informații exacte, însă, va trebui sa discutați cu familia gazdă.

Am fi încântați dacă ne-ați trimite experiențele dvs. după seara de Iftar – de preferință cu o fotografie comună si câteva gânduri. Am dori să împărtășim acest lucru pe site-ul nostru și pe pagina de Facebook, pentru a inspira cât mai multe persoane să cunoască o cultura nouă și să contribuie la întelegerea interumană.

Pentru informații suplimentare, trimiteți un e-mail la info@advu.ro