Despre noi

Text Despre noi, despre tot ce inseamna ADVU, cum a luat pornire, inserand in text cuvinte si expresii cheie, sub structura unui rezumat, ordonat in paragrafe tehnice (ultima propozitie/fraza din paragraf, introduce urmatorul paragraf.

PRIN  MULTICULTURALISM  CĂTRE  O  GÂNDIRE  GLOBALĂ

Cultura este ceea ce cultivă umanitatea

Printre activitatile noastre, se numara urmatoarele (text pentru editat)

Ceremonia ceaiului turcesc, cina de iftar, cina de prietenie-craciun 2018, concurs de articole – trebuie editat, avand referinta la viitor, refacut, se va pune ca articol/activitateș curs de caligrafie – la fel; cursuri si curs limba turca merg impreuna – la sectiunea activitati, cerc de arte orientale – trebuie mult mai mult text; curs si cursuri de vara merg impreuna, pagina de cursuri;festivalul international de limba si acultura – trebuie pus la cursuri sau activitati, in fata, dar e nevoie de mult mai mult text;

colaborari – trecute la activitati (despre noi) si proiecte

Dezbatere cu liceeni despre drepturile omului

Drepturile pe care le primim din nastere sau din partea legii contribuie la protejarea integritatii fizice, intelectuale si emotionale ale fiecarui individ. Pentru a putea fi, trebuie sa cunoastem, iar pentru a cunoaste, trebuie sa ne informam. Pe 13 Decembrie i-am invitat la dialog pe liceenii din ICHB Colentina, impreuna cu Amnesty Romania, despre cum sa ne implicam activ in a lasa o lume putin mai buna decat cea pe care am găsit-o.

Golden Voices- Concurs de muzică românească

ADVU impreuna cu Lumina Institutii de Învățământ organizeaza concursul de muzica Golden Voices, constituit din două etape, una locală și alta națională, unde tineri talentați din toată țară se vor întrece pentru a impresiona artiștii din juriu și pentru a câștiga unul dintre premiile puse în joc.

Youth for understanding NATO- conferința

Tinerii de astazi sunt cei care vor conduce lumea de maine. Este important sa ii ajutam sa inteleaga toate dimensiunile societatii in care traiesc. Astfel,  vor putea lua decizii mai intelepte atunci cand vor alege drumul pe care sa il urmeze si care este aportul pe care vor sa il aduca pentru a o lasa lucrurile putin mai bune decat le-au gasit. 

Anatolian FoodFest 2018

Pentru toţi iubitorii de artă, cultură și preparate orientale la Bucuresti (în Parcul Titan), a avut loc ”Anatolian Food Festival” sau Festivalul Turcesc după cum a fost denumit în anii anteriori.

bULLYING- GRANIȚA VOLATILĂ DINTRE VICTIMĂ ȘI AGRESOR

Prima axiomă a comunicarii interumane ne spune ca „Nu se poate să nu comunicăm”. Întrebarea majoră este “ce anume ni se comunică prin conflictul de tip bullying“.  De asemenea este important să ne asigurăm că prin modul în care intervenim în problema bullyingului, căutam să mediem și nu să condamnăm, căutam să reconciliem, și nu să perpetuăm tensiunea.

rOLUL FEMEII ÎN EDUCAȚIE
-PRELEGERE-

În prima conferință organizată de ADVU am avut alături de noi oameni calzi, cu inima și cu mintea deschisă, uniți de intrebarea- ce insemna să fim tutori mai buni, parinți mai buni, oameni mai buni? Am înțeles împreună că este important să gândim în termeni de cauza și efect, având conștiința modului în care ecoul faptelor noastre asupra copilului de astazi, răsună în comportamentul adultului de mâine.